Kommande temaläsning- Be someone else

Min första temaläsning är på gång. Min plan är att den ska börja nu på måndag (30/10) eftersom höstlovet tar sin början då. Den kommer sedan sluta på söndagen samma vecka (5/11). Tanken var från början att temaläsningarna inte skulle skapa någon press och därför tänkte jag bara ha ett startdatum och inget riktigt bestämt slutdatum. Men sedan insåg jag att det skulle göra så jag inte fick någon kämparglöd för att läsa ut böckerna i utmaningen. Därför ändrade jag det och sa att en vecka per bok kunde vara ett ganska bra mål, inte för stressande och inte för slappt. Det var min plan. Men eftersom höstlovet bara är en vecka blir det ju ingen tema läsning på bara en bok, så det fick jag ändra den här gången.

Den här gången tänkte jag mig kanske två – tre böcker. Jag har bara inte kommit på alla ännu. Temat jag valde för den här gången kommer vara Be someone else. Huvudpersonen i boken ska på något sätt låsas vara någon annan. Det kan vara genom att klä ut sig, skriva som någon annan på internet, låsas vara sin tvilling och så vidare. Temat kan alltså tolkas på vilket sätt man vill.

Har du några förlag på böcker får ni gärna kommentera och berätta. Och självklart får ni gärna vara med. Mer om vad jag kommer att läsa kommer antingen på lördag eller söndag.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s